Mi is az a dekorfal?

Lakberendezőként, a funkcionalitás mellett fontos szempont egy otthon, iroda vagy szolgáltató helyiségben, az egységes, harmónikus design megtervezése. Ebben főszerepet játszanak a színek, ezért fontos, hogy a legnagyobb „színezhető” felületeket, a falakat, milyenre alkotjuk. A helyesen megválasztott színvilág mellett, gyakran emelünk ki falrészeket. Korábban ezt más színnel vagy tapétával tudtuk megtenni, de mára egész más lehetőségink is vannak. A dekofal technikájával, anyag-szín-dekoráció-struktúra kombinációjával varázsoljuk át a falakat, teremtve így egyedi és különleges enteriőrt, ami illeszkedik az adott térhez, de eléggé „különc” ahhoz, hogy dísze lehessen az adott helyiségnek.

Dekorfal technikával készült falakat, falrészeket gyakran tervezek lakberendezési munkáim során megrendelőim számára és nagy szerencsémre a kivitelezést is én magam végzem, igény szerint.

Természetesen, csak a falak tervezését és kivitelezését is vállalom, ami azt jelenti, hogy egyéb lakberendezési tervezés nélkül, csak a fallal foglalkozom.

Hogyan készül?

Általam

És minden túlzás nélkül mondhatom, olyan anyag, szín és struktúra kialakítási lehetőségeket biztosítanak a használt anyagok, hogy valóban csak a képzelet szabhat határt. Így garantált, hogy mindig egyedi, szín, struktúra, magas kopásállóságú felületek kialakítására van lehetőség. A felületek mintázatát megfelelő alapozás után lehet kialakítani, csak festéssel, vagy glettel történő struktúra kialakításával. Természetesen mindezek végtelen kombinációjával és különböző technikák alkalmazásával még változatosabbá téve az adott felületet.

Ezek a felületek lehetnek: fényesek, fémhatásúak, márványos, kőhatású, rusztikus, antikolt…stb. Készülhetnek kültéri-, beltéri fal felületekre, lakószobákba, gyerekszobákba, kandallókra, konyha és fürdő helyiségekbe, minden speciális igényeknek megfelelve. Gyakran csempebontás nélkül, kerülnek felújításra fürdőszobák, konyhák ezzel a technikával.

A sorrend mindig: árajánlat, tervek, elkészítés. Pár nap alatt elkészül a fal, nagyságtól és bonyolultságtól függően. Nem jár nagy kosszal, és ehhez nem kell festő szakemberre várakozni. Ezeket a dekor falakat, mi dekorfal festők készítjük el, nagy szakértelemmel!!!

Tervezésben vagy konkrét elképzelések megvalósításában is segíteni tudok!

Várom jelentkezésed, ha szeretnél egy különleges falat.