Fészek Étel és Hotel
Fészek Étel és Hotel

A Balaton kincse.
Az ízek, borok és pihenés szerelmeseinek.

Picike OtthonAirbnb lakás
Picike Otthon
Airbnb lakás

Felújított körgangos ház, felújított piciny lakása, egyedi ötletekkel.

Stílusos Fürdőszobák
Stílusos Fürdőszobák

Felújított, átépített fürdőszobák, ötletadó megoldásokkal.

Lakásunk megformálásakor legfontosabb szempont az otthonteremtés. Ez alatt persze mindenki kicsit vagy nagyon, de mást ért. A cél mindig a megrendelőnek legmegfelelőbb, személyére szabott, igénye szerinti életterek kialakítása, ami éppen olyan, amilyet elképzelt magának, amiben igazán jól érzi magát, ami egyezik az ízlésvilágával, ami szokásainak, életvitelének megfelelő. Hiszen akkor jó otthon lenni, ha oda örömmel érkezünk, ahol azt érzi a tulajdonos, hogy minden az ő kényelmét szolgálja. Mert a lényeg végül is ez. A lakberendezési tárgyak, a funkcionalitás kialakítása, olyan legyen, ami az igényeinkhez simul, ahol azt érezheti az ott lakó, hogy minden érte van. Annyi más helyen kell helytállni az életben, alkalmazkodni kell helyzetekhez, lehetőségekhez és ez sok kompromisszummal jár. Legyen az otthon az, ahol nem kell folyamatos kihívásokkal szembenézni, legalábbis, ami a környezetet illeti. A család, a barátok, események úgy is meghozzák a kellő vibrációt, inspirációt életünkbe.

Célom, hogy megláttassam, megértessem a kételkedőkkel, hogy nem feltétlen merő bosszúság, megalkuvás álmaink otthonának megteremtése,

  • hogy lehet úgy is ágyat, ülőgarnitúrát választani, hogy az megfelelő méretű,
  • hogy egy előre jól kigondolt világítási rendszerrel elkerülhető a félhomály,
  • a rossz helyre kerülő kapcsolók,
  • a kevés konnektor,
  • a kényelmetlen konyha,
  • hogy az otthonunk színvilágát már ne is említsem, amikor az összeválogat gyönyörű színek, valahogy együtt még sem harmonizálnak. 

Ezek közül bármelyik probléma is fordul elő az bosszantó tud lenni ebben biztos vagyok. De nem kell, hogy így legyen! A lakberendező ezek elkerülésében tud Önnek segíteni, és még egyéb sok más fontos dologban, amire talán most még nem is gondol. Mindenkinek van egy jól elképzelt “otthonképe”, vágya, hogy milyennek is szeretné álmai lakását, házát. Ezeknek a vágyaknak a megvalósításában, ötletei pontosításában, tanácsokkal tud önnek segíteni egy képzett lakberendező.

Mert ez is a feladata! Az Ön igénye szerint megtervezni otthonát. Az Ön elképzeléseiből, funkcionálisan jól szervezett, praktikus, kényelmes de stílusos otthont varázsolni. Sok új ötletet adva, lehetőségeit kibővítve, de mindenképpen az Önnek legmegfelelőbbet megtervezve, megalkotva. Természetesen nagy hangsúly van a tervezésen. Mert nem mindegy mennyibe is kerülnek az álmok, és valóban olyanok lesznek-e a valóságban, mint az elképzelésekben. A tervezéssel átláthatóvá válnak a várható költségek, és a 3D látványtervekkel, foto-realisztikus képekkel a kivitelezés megkezdése előtt már láthatjuk a végeredményt.

Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy ne tekintse “luxusnak” vagy éppen feleslegesnek lakberendező segítségét kérni. Hisz a pontos felmérés és tervezés – a stílusos egyedi otthon megalkotása mellett – éppen ahhoz segíti hozzá a megrendelőt, hogy a retteget váratlan költségeket elkerülje. És persze a fent említett bosszúságot okozó helyzeteket.

Az én tanácsom tehát, hogy bátran kérje lakberendező segítségét, legyen a feladat egy helyiség átalakítása vagy egy egész ház lakberendezési tervének elvégzése. Amennyiben úgy gondolja, hogy én vagyok az a lakberendező akivel szívesen együttdolgozna álmai otthonának kialakításán vagy irodájának átszervezésében, szívesen állok rendelkezésére. Kérjen személyre szóló árajánlatot vagy válasszon a lakberendezési csomagok egyikéből