Prémium lakberendezés

Hagyományos lakberendezői tervezés, átlagon felüli tervezési igénnyel. Összetett funkciók, kislakás, bonyolult geometriájú terek, tetőtér, több szint, több generáció, egyedi bútortervezés, egyedi térszervezési megoldások.

Reprezentatív közösségi terek, üzlethelyiségek, vendéglátó, és szórakozóhelyek, szolgáltató helyiségek berendezése, különleges esztétikai és funkcionális igénnyel, térarány változtatással, átrendezéssel. Különleges anyagok, technológiák felhasználása, a részletek kidolgozásának fokozott igénye.

Helyszíni felmérés, részletekbe menő többszörös személyes konzultáció szükséges. A további kapcsolattartás lehet interneten is.

Tervezés tartalma:

– Előkészítés (ingyenes)

– Vázlati szakasz (funkcionális alaprajz tervezése, kiválasztása): az összes költség 40%-a, csak a vázlati szakasz is megrendelhető

– Ajánlati szakasz (választott alaprajz kidolgozása, falnézetek, látványtervek készítése): az összes költség 50%-a, csak az ajánlati szakaszig is megrendelhető

– Kiviteli szakasz (végleges terv és teljes tervdokumentáció elkészítése)  

 komplett tervezés megrendelése esetén, az összes költség megmaradt 10%-a   fizetendő. 

Költségcsökkentő lehetőségek:

Mindkét kategóriában (Általános lakberendezés és Prémium lakberendezés) lehetőség nyílik részleges tervezésre is, ekkor a kiszámított árnak, a kiválasztott szintig megadott %-a képezi az új árat. A szintek egymásra épülnek, így pl. csak a 2. szint (ajánlati szakasz) önmagában nem megvalósítható csak az 1. szinttel (vázlati szakasz) együtt. Ebben az esetben a megadott %-os értékek összeadódnak. Amennyiben csak egyes helyiségek tervezésére van igény, akkor Ft/m2 ár alapján történik az ár kiszámítása.

Árak

40m²-ig: 12.000 ft/m²
40-80m²-ig: 8.000 ft/m²
80m²-től: 6.000 ft/m²

Az árak tájékoztató jellegűek.

Az árak egy lakószintre érvényesek. A konyhák, fürdőszobák esetén a magas műszaki tartalom miatt 25% felár érvényesíthető.