Online lakberendezés

Kapcsolattartás online felületen: Email, Skype, Messenger, Telefon…Stb.

Lakás tervezés:

Tartalmát illetően nem különbözik az általános lakberendezéstől.

Hagyományos lakberendezői tervezés, részleges átalakítások, fal módosítások, meglévő, vagy kereskedelemben kapható bútorokkal, tárgyakkal átrendezése, berendezése.

Helyszíni adatokat az ügyfél szolgáltatja a konzultáció online történik. A további kapcsolattartás, adategyeztetés online formában történik.

Tervezés tartalma:

– Vázlati szakasz (funkcionális alaprajz tervezése, kiválasztása – 2 variáció): az összes költség 40%-a megfizetése után emailen küldöm. Csak a vázlati szakasz is megrendelhető.

– Ajánlati szakasz (választott alaprajz kidolgozása, falnézetek, látványtervek készítése – 2 változat): az összes költség 50%-a megfizetése után. Csak az ajánlati szakaszig is megrendelhető.

– Kiviteli szakasz (végleges terv és teljes tervdokumentáció elkészítése) komplett tervezés megrendelése esetén, az összes költség megmaradt 10%-a megfizetése után.

Költségcsökkentő
lehetőségek:

Mindkét kategóriában (Általános lakberendezés és Prémium lakberendezés) lehetőség nyílik részleges tervezésre is, ekkor a kiszámított árnak, a kiválasztott szintig megadott %-a képezi az új árat. A szintek egymásra épülnek, így pl. csak a 2. szint (ajánlati szakasz) önmagában nem megvalósítható csak az 1. szinttel (vázlati szakasz) együtt. Ebben az esetben a megadott %-os értékek összeadódnak. Amennyiben csak egyes helyiségek tervezésére van igény, akkor Ft/m2 ár alapján történik az ár kiszámítása.

Árak

Fürdőszoba tervezés:
25.000 ft (max 50 m²)

Konyha tervezés
50.000 ft-tól

Lakás tervezés
4.500 ft/m²-től

Az árak tájékoztató jellegűek.

Az árak egy lakószintre érvényesek. A konyhák, fürdőszobák esetén a magas műszaki tartalom miatt 25% felár érvényesíthető.