Általános Lakberendezés

Hagyományos lakberendezői tervezés, részleges átalakítások, fal módosítások, meglévő, vagy kereskedelemben kapható bútorokkal, tárgyakkal átrendezése, berendezése.

Helyszíni felmérés és konzultáció szükséges. A további kapcsolattartás lehet interneten is.

Tervezés tartalma:

– Előkészítés (ingyenes)

– Vázlati szakasz (funkcionális alaprajz tervezése, kiválasztása):az összes költség 40%-a, csak a vázlati szakasz is megrendelhető.

– Ajánlati szakasz (választott alaprajz kidolgozása, falnézetek, látványtervek készítése): az összes költség 50%-a, csak az ajánlati szakaszig is megrendelhető.

– Kiviteli szakasz (végleges terv és teljes tervdokumentáció elkészítése) komplett tervezés megrendelése esetén, az összes költség megmaradt 10%-a fizetendő.

Költségcsökkentő lehetőségek:

Mindkét kategóriában (Általános lakberendezés és Prémium lakberendezés) lehetőség nyílik részleges tervezésre is, ekkor a kiszámított árnak, a kiválasztott szintig megadott %-a képezi az új árat. A szintek egymásra épülnek, így pl. csak a 2. szint (ajánlati szakasz) önmagában nem megvalósítható csak az 1. szinttel (vázlati szakasz) együtt. Ebben az esetben a megadott %-os értékek összeadódnak. Amennyiben csak egyes helyiségek tervezésére van igény, akkor Ft/m2 ár alapján történik az ár kiszámítása.

Árak

20m²-ig: 6.500 ft/m²
20-60m²-ig: 6.000 ft/m²
60m²-től: 5.000 ft/m²

Az árak tájékoztató jellegűek.

Az árak egy lakószintre érvényesek. A konyhák, fürdőszobák esetén a magas műszaki tartalom miatt 25% felár érvényesíthető.