Mogyorosi EszterMogyorósi Eszter vagyok, végzett lakberendező, marketinges, vegyész, anyuka, barát, feleség, nő… és egy kicsit művész is, aki tusrajzokat készít, fest.

Életem során olyan emberekkel hozott össze a sors, akik az érzékeken túli érzékelés gondolatát erősítették bennem, tanítottak, hol tudatosan, hol önkéntelenül csak puszta lényükkel. Mára már tudom, ezek a találkozások nem voltak véletlenek. Olyannyira sokat adtak, hogy hivatásommá tették a lakberendezést, az alkotás örömét adva. Hiszen a megrendelő kinyit egy olyan ajtót felém, amit mások számára nem. A mindennapokat, a szokásokat, az életvitelt, az intim harmóniát osztja meg velem. Ezen titkok, a tanultak és a bennem lévő világ azért úgy épül fel, mint egy gyönyörű csigaház szabályos és szabálytalan formája. Harmonikus egységet alkotva.

Egy szakma megtanulható. A lakberendezés is. De amitől a lakás otthon lesz, ahhoz csak a tanultak nem elegendőek. Ennél sokkal többre van szükség: az igények mögött felismerni a vágyakat, az álmokat, ráérezni ismeretlenül is az egyéniségekre. Ezért a lakberendezés mindig izgalmas és kreatív feladat. Alapvető igényem a magas szintű és jó minőségű munka. Teszem ezt  a szépség és az egyensúly szakadatlan keresésével, a megrendelő ízlésvilágának tükrében saját stílusommal ötvözve. Terelgetve egymást az ideális felé, legyen az bármely stílusirányzat.