lakberendezes@mogyorosi.hu

Mogyorósi Eszter vagyok, végzett lakberendező, marketinges, anyuka, barát, feleség, nő… a lovak szerelmese és egy kicsit művész is, aki kézműves termékeket készít, fest és üveget gravíroz.

Életem során olyan emberekkel hozott össze a sors, akik az érzékeken túli érzékelés gondolatát erősítették bennem, tanítottak, hol tudatosan, hol önkéntelenül csak puszta lényükkel. Mára már tudom, ezek a találkozások nem voltak véletlenek. Olyannyira sokat adtak, hogy hivatásommá tették a lakberendezést, az alkotás örömét adva.

Mert egy szakma megtanulható. A lakberendezés is. De amitől a lakás otthon lesz, ahhoz csak a tanultak nem elegendőek. Ennél sokkal többre van szükség: az igények mögött felismerni a vágyakat, az álmokat, ráérezni ismeretlenül is az egyéniségekre. Ezért a lakberendezés mindig izgalmas és kreatív feladat. Alapvető igényem a magas szintű és jó minőségű munka. Teszem ezt  a szépség és az egyensúly szakadatlan keresésével, a megrendelő ízlésvilágának tükrében saját stílusommal ötvözve. Terelgetve egymást az ideális felé, legyen az bármely stílusirányzat.