Természetesen ma már más technikát alkalmazva és sokféle stílusban, mondanivalóval, hangulatban tesszük mindezt. De mint őseink egykoron, mégis csak ugyanazt csodáljuk: otthonaink falát díszítjük csodás képekkel.

Amióta világ a világ az emberek képekkel vették körül magukat. A barlangrajzokkal kezdődött minden… aztán persze festmények, fotók is felkerültek otthonuk falára, de valahogy újra és újra igényünk van visszanyúlni a múlt ötleteihez.

Manapság már nem pálcikaembert festünk falainkra, (persze ha ez a kívánság, ennek sincs akadálya) hanem gyönyörű tájképeket, jeleneteket, térhatású részletgazdag történéseket, feliratokat vagy éppen mesehősöket. Ki-ki a számára legmegfelelőbbet.

Egy biztos a kézzel készített falfestménynek meg van a maga varázsa. Talán mert a készítő szíve-lelke benne van az alkotás egész folyamatában. Vagy mert annyira személyre szóló és egyedi minden alkotás. És talán mert a festmény születése nem az első ecsetvonásnál kezdődik, hanem sokkal előbb. Akkor amikor a megrendelő fejében megszületik a gondolat… majd hozzá adódik a gondos tervezgetés és végül a várakozás csodás élménye is.

Talán ezen érzelmek együttesen adják meg a végeredmény valódi fényét, na meg persze korunk technikai lehetőségei is, amik lehetővé teszik, hogy elképzeléseink megvalósulhassanak. Ma már igazából csak képzeletünk szabhat határokat.

Amennyiben szeretne egyedi falfestményt otthonába, irodájába, kérem hívjon és kérjen árajánlatot. A képeket kézzel festem így biztos lehet abban, hogy két egyforma falfestmény soha nem születik.

Ami Önnek készül, az egyszeri és megismételhetetlen, olyan másnak nem lehet!

%d blogger ezt szereti: