Untitled-2

Ez is egy olyan dolog, amit nekem találtak ki. Akárcsak a tussal való rajzolásnál, itt is érvényes az, hogy ami egyszer a papírra kerül, vagyis az üvegre… az már nem javítható. Talán vonzódom az ilyen megmásíthatatlan dolgokhoz, amik egyszeriek és megismételhetetlenek. Ahol a végleges forma csak kisebb módosításokat enged magán és így, amikor egy motívum az üvegre kerül, ott már önálló életre kel. Szeretem, hogy minden vonás, ábrázolás, amit egyszer üvegre viszek, azt jól át kell gondolnom és végül biztos kézzel kell megalkotnom. Ez a kihívás nagyon inspiráló számomra. Arra ösztönöz, hogy a megmunkálandó felület korlátait a végletekig feszegessem, hogy minden alkotás pontosan olyan legyen amilyennek megálmodtam, és ahogyan a megrendelő látni szeretné.

A megvalósításban segítségemre van egy profi gravírozó gép, ami nem csak üveget képes gravírozni, hanem fát és fémet is. Így a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Vagyis az biztos nem.

Vállalom üveg és egyéb ajándéktárgyak gravírozását, egyedi személyre szóló minták, motívumok, feliratok tervezését, kivitelezését és természetesen különböző lakberendezési kiegészítők áttervezését, megújítását gravírozott egyedi mintákkal.

Portré gravírozás

Portré a kedvesről vagy magunkról
Portre_vazan2
Testvér portré
BF_gravir_portre_vazan
Portré gravírozás
Kedvesünk másik szerelme

Pirográfia

Csipketojások

Esküvői ajándékok