Sok fejtörést okoz az iskolától, tanároktól való búcsúzás. Ilyenkor szeretnénk valami olyan ajándékkal megköszönni munkáikat ami szép, sőt különleges, ami ránk emlékezteti…

Magyar tanárnak

Magyar tanárnak

Ami igen nehéz, hisz az évek alatt több száz gyerektől, sok-sok osztálytól kap búcsú-ajándékot egy pedagógus….és nem biztos, hogy évek múlva emlékszik majd rá melyiket, kitől is kapta.

És persze amellett, hogy szép az ajándék, nem árt ha hasznos is. Hisz az emlékekben mind inkább azok a képek, az a személy marad meg, aki valamiért rendszeresen eszünkbe jut. Egy különleges és hasznos tárgy éppen ezt szolgálja….hogy ne merüljünk feledésbe, hogy örömet okozzunk.

Legyünk tehát kreatívak! Bátran válasszunk olyan egyedi meglepetést ami mosolyt csal oktatónk arcára!

 

Szaktanároknak is lehet személyes az ajándék! A reggeli kávé, tea egy ilyen bögréből nap mint nap vidám pillanatokat hoz.

Nem kell lemondanunk az egyediségről akkor sem ha valami nagyobb, hangsúlyosabb ajándékot szeretnénk. Egy szép váza, bár megszokottnak tűnhet de egyedi gravírozással igazán személyessé tehető. Egy különleges mintával, strasszokkal, az osztálynévsorral vagy egy idézettel, esetleg tanárunk “híressé” vált mondásával.

És ne feledkezzünk meg sportoktatóinkról sem:

Ezek mind megvalósítható, szép ajándékok. Ha az ötletelésben segítségre szorulsz, én szívesen segítek!

%d blogger ezt szereti: