Jófejszülő – ajándékutalvány

jofejszuloKifogyott az ötletekből? Nem tudja milyen ajándéknak örülne igazán gyermeke? Szeretné valami igazán különlegessel meglepni gyermekét? Szeretne egy új és használható motivációs lehetőséget számára? Szeretné elérni, hogy a kamaszkori szobaátalakítás eredménye ne egy sötét, átláthatatlan káosznak tűnő valami legyen?

Ajándékozzon Jófejszülő-ajándékutalványt gyermekének, unokájának!

Ki ne emlékezne a saját -nem is olyan rég múlt- kamaszkorára? Akaratlanul is eszünkbe juttatja gyermekünket, amikor azzal állt elő, hogy ő most átrendezi a szobáját, feketére festi a falakat….. és fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötleteitől lassan kezdünk teljesen kétségbeesni. Hisz magunkról tudjuk mi jöhet még!  És azon gondolkodunk hová lett az az aranyos bűbájos kislány v. kisfiú, aki nemrég még napocskát rajzolt nekünk egy rajzlapra……most meg a falat készül telefirkálni. De ennek nem kell így lennie!

Most erre kínál megoldást a Jófejszülő ajándékutalvány!
Lepje meg gyermekét lakberendezési ajándékutalvánnyal!

Így gyermeke egy lakberendező segítségével tervezheti át szobáját és világmegváltó ötletei kis átalakítással a szülők által is elfogadható formát ölthetnek majd. Esetleg egy teljesen új, extrém lehetőség felkínálásával már nem lesz fontos, hogy a fal teljesen feketébe boruljon.


Meglepetés – ajándékutalvány

meglepetesElege van a már megszokott, unalmas ajándékokból? Szeretné kedvesét, feleségét, szüleit meglepni valami igazán különlegessel? Szeretne olyat adni, amit még évek múlva is emlegetnek? Ami örömkönnyeket csal szerette szemébe?

Most megtalálta a tökéletes ajándékot! Lakberendezési-ajándékutalvány!

A Meglepetés ajándékutalványt két különböző formában választhatja igényeinek megfelelően:

– Megajándékozza kedvesét, feleségét vagy valamely szerettét egy Meglepetés-ajándékutalvánnyal, amellyel ő lakberendező segítségével áttervezheti lakás kedvenc helyiségét (pl. hálószobát, dolgozószobát). Az így elkészült terv aztán megvalósításra is kerül, szintén a mi segítségünkkel.

– Megajándékozza kedvesét, feleségét vagy valamely szerettét a meglepetés erejével. Az Ön által kiválasztott helyiséget (pl. hálószoba, dolgozószoba, új babaszoba) mi megtervezzük és az Ön által véglegesített tervet meg is valósítjuk. Önnek csak annyit kell tennie, hogy pár napig távol tartja szerettét a helyszíntől. Egy kellemes hosszú  hétvége után aztán jöhet az igazi meglepetés!


Nászajándék – ajándékutalvány

naszajandekExkluzív meglepetés esküvőre. Ajándékozzon lakberendezési ajándékutalványt az ifjú párnak!

Szeretné valami igazán egyedi ajándékkal meglepni az ifjú párt? Valami olyat keres, ami másnak még nem jutott eszébe? Amit csak Öntől kaphatnak és mégsem kell attól félnie, hogy nem találja el ízlésvilágukat?

A Nászajándék-utalvány lehetőséget kínál arra, hogy a megajándékozottak (ifjú pár) új otthonukat a saját igényeiknek megfelelően lakberendező segítségével, megálmodhassák és megterveztethessék. Így az Öntől kapott ajándék egy komplett lakberendezési terv elkészítése lesz, ami pontosan a friss házasok ízlésének és igényeinek megfelelően fog elkészülni. Ezen tervek alapján már könnyű lesz megvalósítani álmaik otthonát.

Miért jó Önnek, ha Nászajándék-utalványt ad:

– mert igazi meglepetést okozhat
– mert a sok ajándékozó közül arra mindig emlékeznek majd, hogy Öntől mit kaptak
– mert egy különleges nap egy különleges ajándékot érdemel
– mert a közös élet kezdetén álmaik közös otthonához segítheti hozzá a fiatalokat
– mert nem kell tartania attól, hogy nem megfelelő ajándékot választ

Miért jó annak, aki Nászajándék-utalványt kap:
– mert végre nem a 3. turmixgépet kapják
– mert végre nem kell gondolkoznia azon, hogy eltalálták-e az ízlését
– mert megtapasztalja, milyen ha az ajándék tényleg róla szól
– mert ez egy igazán jó kezdet lehetősége
– mert a különleges naphoz egy tényleg különleges ajándékot kaphat


Komplett lakberendezési tervezés választott lakás vagy ház esetén, a megrendelő igényei szerint.
Látványtervekkel, térrendezési lehetőséggel, teljes konszignációval.
Az ajándékutalvány értékétől függetlenül, az  egyedi bútorok, beépített szekrények tervezése ingyenes!
A terveket Mogyorósi Eszter lakberendezők készítik.
Utalvány értéke: 400.000.-Ft. (-tól)

Kérjen bővebb tájékoztatót e-mailben az utalvány tartalmáról!

 

%d blogger ezt szereti: